What about me?

 

Ik Ben Eline – 29 jaar en woon en leef in de gezelligste stad: Rotterdam..

 

Mijn passie voor sport is al vroeg begonnen en stilzitten was dan ook nooit voor mij weggelegd. Ben op jonge leeftijd begonnen met hockey en vele andere sporten ernaast gedaan. Met deze interesse in sport ben ik een opleiding gaan volgen aan het CIOS te Goes. Met het hoofdvak Sport Coördinator Geüniformeerde beroepen.  Vanuit mijn stages binnen Defensie ( lucht- en landmacht) veel ervaring en kennis opgedaan in alle sportrichtingen. Hierbij een overzicht van de extra vakken waarin ik me heb verdiept naast de algemene opleiding:

 

  •  Loop/conditietrainer
  •  (Militaire) Zelfverdediging
  •  Buitensport
  •  Trainingsleer
  •  Zweminstructrice
  •  Sportmassage
  •  Fitness A/B
  •  Sport -specifieke (krachttrainingen)

 

Naast mijn opleiding was ik werkzaam in de sportschool als fitness coördinator en als zweminstructrice in het zwembad. Helaas ging mijn droom om als Sportinstructeur binnen de Landmacht niet door vanwege een knieblessure die ik had opgelopen tijdens een bivak bij de Commando’s.

 

Toen ervoor gekozen om 9 maanden te gaan werken als Personal Trainer op een cruiseschip waarbij ik ook diverse lessen gaf zoals: yoga-aerobics – pilates en spinning. Stelde trainingsschema’s en voedingsplannen samen voor de klanten. Werken op een cruiseschip was een mooie ervaring in een heerlijk warm gebied. Door mijn knieblessure ben ik als Social Media en Marketing manager op kantoor beland. Vanuit deze baan ben ik me daarin verder gaan verdiepen en merkte dat dit ook een sterke kant van mij is. Het werken in de sport begon ik alleen te missen en na mijn laatste knieoperatie ben ik dit dan ook weer gaan oppakken.

 

Ben begonnen met het geven van Bootcamp trainingen en dit doe ik nog elke zaterdagochtend. Sinds een aantal maanden ben ik ook weer werkzaam als PT trainer – coach en geef ik hardlooptrainingen. Daarnaast actief als begeleider bij de Runs van Rotterdam Running Crew en Girls love to Run. Momenteel ligt mijn  werk in Social Media – Marketing en Communicatie even stil en dan ook hard op zoek naar een volgende uitdaging die ik kan combineren met PT- en Bootcamp trainingen.

 

Met mijn passie voor sport wil ik graag andere inspireren en motiveren dat sporten leuk, uitdagend is en een middel is voor een gezond en sterk lichaam. Het is belangrijk dat jezelf je lichamelijk en fysiek sterk voelt en met mijn afwisselende en specifieke trainingen is dat ook mijn doel. Hierbij wel op het oog dat doorslaan hierin nooit goed is en dat kan ik uit eigen ervaring goed vertellen. Hierover kunnen jullie lezen in mijn eerste blog.

 

Je kunt mij nog steeds op het hockeyveld vinden! En buiten hockey doe ik aan krachttraining, yoga en hardlopen.

 

Be Stronger – Be Better Fit – Be Yourself – Do it with love and passion.

Voor vragen of opmerkingen: info@bebetterfit.nl