De combinatie met avocado klinkt apart maar het zijn echt overheerlijke koekjes.
En kan je vertellen ze zijn verslavend lekker! Je kan ze ongeveer een week bewaren in de koelkast als ze niet meteen op zijn
Wat heb je nodig:
- rijpe avocado
- 1 ei
- 30 gram kokosbloesemsuiker
- 30 gram geraspte kokos
- 20 gram rauwe cacao
- 20 gram cacao nibs
- 1 thlp bakpoeder
Wat te doen:
Mix de avocado en ei met een handmixer tot een glad geheel. Heel handig om hier je overrijpe avocado’s voor te gebruiken. Meng daarna voorzichtig alle andere ingrediënten er doorheen. Ben je een zoetekauw kan je nog een beetje extra suiker toevoegen.
Als het een mooi mengsel is dan kan je het in een bakvorm doen of op bakpapier kleine hoopjes maken zodat je koekjes krijgt, maak ze niet te plat.
Stop ze daarna voor +35 min in de oven op 210 graden. Let erop sommige ovens gaan sneller :). Dus dan korter of lagere stand.
Even afkoelen en dan genieten…
Eetse!!!! Oh ja en ik smeer er soms wel is pindakaas op..