Voor vragen/opmerkingen of interesse in Personal Training.
Neem dan contact op via onderstaand emailadres:

info@bebetterfit.nl

2 Comments on “Contact”

 1. Wendy Remmerswaal

  Hey Eline! Ik zag je blog en site via de fb van R’dam Running Crew!! Leuk! Goed bezig! Ik wist trouwens niet eens dat je zo aan het doorslaan was met sporten…gelukkig weet je nu weer de juiste balans te vinden! Hoe is het verder?? Ben je al druk bezig als pt? Ik denk dat ik binnenkort weer een keer in Rotterdam kom bootcampen op zaterdag want ik mis het wel..ik ga nu op maandagavond in Schipluiden..ook leuk hoor, maar zaterdagochtend is zo fijn:-)
  Hopelijk tot snel!
  Groetjes Wendy

 2. Laura

  Ik kan het iedereen aanraden om met Eline als personal trainer te gaan sporten, ze is persoonlijk en professioneel en weet je te raken!

  Eline heeft mij een half jaar lang, 2 keer in de week getraind bij Body Balance. Haar trainingen zijn afwisselend, elke keer had zij weer nieuwe oefeningen zodat het leuk en interessant blijft. Ze is enorm motiverend en stimulerend en weet niet alleen veel over sporten maar ook over voeding. Ze heeft zelfs een keer gezonde advocado koekjes met pure chocolade voor mij gebakken, super lekker! Eline heeft mij geholpen om weer balans te vinden in een gezonde levenstijl.

  Ik ben Body Balance en Eline echt dankbaar! Ik vind sporten weer leuk! Mijn hele levensstijl is veranderd, ik was verslaafd aan suiker en was niet tevreden over mijn lichaam en eetgewoonten. Na de eerste training had ik al een goed gevoel! Ik ben super tevreden over mijn resultaten! Ik heb mijn doel behaald en voel mij weer lekker in mijn lichaam en voel mij fit!
  Uiteindelijk moet je het zelf doen, gezond eten en sporten maar door de training en coaching van Eline was het leuker en een stuk makkelijker vol te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *